Logo
Westerstraat 2
3361 XS
Tel. +31 (0)184 - 49 30 30
Fax. +31 (0)184 - 42 04 05
Email: info@hoogendijksliedrecht.nl
T. Hoogendijk & Zn. BV
Wat doen wij?
Lees onze online brochure

Wie zijn wij

Wat maakt ons uniek? De kwaliteit, aantal jaren ervaring en scherpe prijs waar u als klant van kunt profiteren. Bij Hoogendijk bent u zeker van:

  • Een snelle service
  • Scherpe prijs
  • Grote onderdelen voorraad
  • Een flexibele partner

Snelle service

Tijd is geld. In de binnenvaart vaak ook veel geld. Door onze snelle service zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk geld verliest.

Goede en eerlijke prijs

In tijden van crisis is teveel betalen uitgesloten. Bij elke offerte aanvraag kijken wij hoe we een zo scherp mogelijke prijs kunnen berekenen, terwijl het niet ten koste gaat van de kwaliteit die we leveren. Slechte kwaliteit leidt namelijk op termijn alleen maar tot meer kosten.

Grote onderdelen voorraad

Wij kunnen u zo snel van dienst zijn door onze grote voorraden. Voor vele problemen hebben wij de oplossing al in huis liggen.

Flexibele partner

Bij ons staat u centraal. Dit betekend ook dat wij ons aanpassen aan uw situatie. U kunt profiteren van onze diensten, waar en wanneer het u uitkomt.

100 jaar ervaring

Een bedrijf met zulke voordelen creëer je niet in een aantal jaar. Wij zijn al 100 jaar bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. Inmiddels hebben we bijna elk probleem al gezien, en opgelost.

Snel een offerte

Bij ons weet u snel waar u aan toe bent. Door contact op te nemen zullen wij direct aan de slag gaan met het calculeren van een scherpe prijs. Neem nu contact op. Ook kunt u eerst nog verder kijken bij onze diensten.