Logo
Westerstraat 2
3361 XS
Tel. +31 (0)184 - 49 30 30
Fax. +31 (0)184 - 42 04 05
Email: info@hoogendijksliedrecht.nl
T. Hoogendijk & Zn. BV
Wat doen wij?
Lees onze online brochure

Over ons

In 5 minuten kennismaken met Hoogendijk Sliedrecht? Bekijk dan snel onze bedrijfsvideo.

Hoogendijk Sliedrecht is een bedrijf dat al vele jaren actief is in het onderhouden, reviseren en repareren van scheepsdieselmotoren, generatorsets, ladingpompen, boegschroefmotoren, keerkoppelingen, compressoren en drijfwerken. Er is binnen ons bedrijf veel know how om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In 2013 bestaan wij 100 jaar.

Team van specialisten

De werknemers uit het team van Hoogendijk hebben een ruime ervaring. Daardoor weten ze vaak al bij de omschrijving van het probleem wat er moet gebeuren. Uw voordeel? Een snelle oplossing die vakkundig uitgevoerd wordt.

Neem nu contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030 voor meer informatie. In het geval van urgente storingen kunt u bellen naar 06-53243216.

Dealer van Wärtsilä

Al vele jaren zijn wij dealer van Wärtsilä en van de merken die hieronder vallen (Stork, Bolnes, Werkspoor, Deutz en MWM). Dit dealerschap heeft veel voordelen, zowel voor ons als voor u. Zo kunnen wij altijd heel snel aan onderdelen komen, hebben wij toegang tot het online kenniscentrum en hebben we een ruime voorraad onderdelen. Voor onderhoud, reparatie en revisie aan deze merken moet u zeker bij Hoogendijk zijn!

Innovatieve  werkwijzen

Innovatie staat bij Hoogendijk centraal. Door toepassing van nieuwe technologieën kunnen we steeds beter werken aan uw scheepsdieselmotoren. Daarom staat innovatie bij ons hoog in het vaandel.

Endoscopische analyse

Een voorbeeld van een innovatieve werkwijze is de endoscopische analyse. Hierbij kunnen we in uw scheepsdieselmotor kijken zonder dat deze uit elkaar moet. Ook kunnen we de analyse via digitale fotografie opnemen zodat er een second opinion mogelijk is.

Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen doen wij in huis door middel van chemicaliën en zeer hoog frequente geluidsgolven. Een dergelijke reiniging is uiterst grondig. De onderdelen zien er weer als nieuw uit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diensten of werkwijze van Hoogendijk? Neem dan contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Voor urgente storingen kunt u bellen naar 06-53243216.