Logo
Westerstraat 2
3361 XS
Tel. +31 (0)184 - 49 30 30
Fax. +31 (0)184 - 42 04 05
Email: info@hoogendijksliedrecht.nl
T. Hoogendijk & Zn. BV
Wat doen wij?
Lees onze online brochure

Revisie Scheepsdieselmotoren

Het reviseren van uw scheepsdieselmotor verlengt de levensduur van uw scheepsdieselmotor.

Letterlijk zo goed als nieuw

Wij zijn pas tevreden wanneer uw scheepsdieselmotor weer presteert conform de waarden van het proefstand protocol. Dit zijn de prestaties van een motor wanneer deze direct na fabricage door de fabrikant wordt getest. Wij testen de scheepsdieselmotoren na revisie op basis van het protocol. De resultaten van deze test zijn ook voor u inzichtelijk.

Deze resultaten kunnen we behalen door onze jarenlange ervaring, gedreven vakmensen, de juiste specialistische gereedschappen, metingen en vakkennis en de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken.

Uitgebreide faciliteiten bij de werf

Vaak wordt de revisie uitgevoerd bij ons voor de afmeerhaven te Sliedrecht. Om het verblijf bij ons  zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij deze hier compleet op ingericht. De werf biedt:

  • Voldoende walvoeding
  • Een torenkraan die reikt tot 5 schepen breed
  • Goede drinkwatervoorzieningen
  • Een veilige goed bewaakte ligplaats. Ook in de weekeinden.

Onze locatie is vlakbij het gezellige winkelcentrum van Sliedrecht. Naast al deze voordelen betaalt u tijdens uw reparatie geen havengeld.

Scheepsdieselmotor revisie ook op locatie

Het is bij Hoogendijk ook mogelijk om een scheepsdieselmotor revisie op locatie uit te laten voeren. Veel schippers combineren vaak werfwerkzaamheden van het schip  met reparatie. Uiteraard spelen wij hierop in.

Ook wanneer u in het buitenland werfwerkzaamheden uit laat voeren kunnen wij daar ter plekke de scheepsmotoren revisie uitvoeren. Door de werkzaamheden aan de rest van uw schip en de mechanische werkzaamheden tegelijk uit te laten voeren kunt u veel geld besparen aan stilligtijd.

Scheepsdieselmotor controle voorafgaand aan revisie

Inzicht in de te verwachten kosten aan manuren en onderdelen? Dit kunnen wij bieden door middel van een uitgebreide scheepsdieselmotor controle. Zo kunnen wij onder andere met een endoscoop in de motor kijken en analyseren welke onderdelen aan vervanging toe zijn.

Uw scheepsdieselmotor laten reviseren? Neem dan contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op het nummer 06-53243216.

Onafhankelijke keuring na de revisie

Zekerheid in de kwaliteit die wij hebben geleverd bij scheepsdieselmotoren revisie en/of hermotorisatie? Desgewenst voeren wij uw revisie uit onder normering van erkende classificatiebureaus als Bureau Veritas en Germanischer Lloyd. Deze bureaus controleren de kwaliteit van de door ons uitgevoerde scheepsdieselmotoren revisie.

Hoge kwaliteit recon onderdelen

Wij hebben een grote hoeveelheid hoge kwaliteit recon onderdelen op voorraad. De slijtageonderdelen die frequent vervangen moeten worden hebben wij altijd tot onze beschikking. Zo hoeven we niet te wachten op onderdelen, maar kunnen wij in één keer doorwerken.

Alle recon onderdelen zijn in huis door onze specialisten gereviseerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van de onderdelen garanderen. Naast de kwaliteit van de recon onderdelen kunt u ook profiteren van de voordelige prijs.

One-stop shopping

Bij Hoogendijk kunt u niet alleen terecht voor uw scheepsdieselmotor. De meeste mechanische onderdelen kunnen wij voor u reviseren. Denk hierbij aan ladingspompen, generatorsets, tandwielkasten, boegschroefinstallaties, drijfwerken en compressoren. Zo hoeft u niet naar verschillende leveranciers te shoppen, maar kunt u voor de mechanische werkzaamheden aan uw schip terecht bij Hoogendijk.

Profiteren van het gemak van One-stop shopping? Neem dan contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op 06-53243216.

Ultrasoon reinigen

Bij het reviseren van scheepsdieselmotoren maken wij ook gebruik van het in huis ultrasoon reinigen. Dit wordt gedaan in een groot bassin waarin vele luchtbelletjes, gecreëerd door ultrasnelle geluidsgolven, tegen het te reinigen oppervlakte botsen. Dit in combinatie met het speciale concentraat van chemicaliën, door Hoogendijk zelf gecreëerd, zorgt voor de meest grondige reiniging van uw onderdelen.

Alle voordelen van scheepsdieselmotoren revisie

  • Uw scheepsmotor in goede, vertrouwde handen
  • Onderdelen ultrasoon gereinigd
  • Scheepsdieselmotor revisie ook op locatie
  • Hoge kwaliteit recon onderdelen
  • One-stop shopping
  • Uitgebreide faciliteiten op onze locatie te Sliedrecht

Wilt u profiteren van de voordelen van scheepsdieselmotoren revisie van Hoogendijk? Neem dan contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Wij zijn buiten kantooruren ook bereikbaar op 06-53243216.