Logo
Westerstraat 2
3361 XS
Tel. +31 (0)184 - 49 30 30
Fax. +31 (0)184 - 42 04 05
Email: info@hoogendijksliedrecht.nl
T. Hoogendijk & Zn. BV
Wat doen wij?
Lees onze online brochure

Onderhoud Scheepsdieselmotoren

Onderhoud van uw scheepsdieselmotor is essentieel om grote(re) en dure reparaties te voorkomen. Daarom adviseren wij u om het onderhoud niet uit te stellen, anders loopt u het risico dat naast hoge kosten, fabrieksgaranties vervallen en verzekeringsmaatschappijen niet uitkeren, vanwege achterstallig onderhoud.

 

Periodiek scheepsdieselmotoren onderhoud

De periode waarin uw scheepsdieselmotor onderhouden moet worden hangt af van uw type dieselmotor, het aantal draaiuren en uw vaareigenschappen.

Wanneer u minder snel met uw dieselmotor draait vanwege de hoge brandstofprijzen kan het zijn dat onderhoud eerder nodig is. Dit komt door een hogere vervuilingsgraad in uw motor.

Zeker weten dat u tijdig onderhoud uit laat voeren? Wij kunnen u hierin adviseren. Voor advies over de optimale onderhoudsperiode (in draaiuren) en meer informatie over scheepsonderhoud kunt u bellen naar 0184-493030 of contact opnemen via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl).

Neem direct contact op via de website(email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Buiten kantooruren of voor urgente storingen kunt u ons bereiken op 06-53243216.

Scheepsdieselmotoren onderhoudscontract

Wanneer we het interval hebben vastgesteld waarbinnen uw scheepsmotor onderhouden moet worden, is er een mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee staat de conditie  van uw scheepsmotor voorop.

Wij staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met trots horen wij regelmatig van nieuwe klanten dat ze van een andere schipper hebben gehoord hoe tevreden die is over Hoogendijk. Wanneer u bij ons een onderhoudscontract aangaat zult u  geld besparen door het voorkomen van reparaties op langere termijn.

Enkele voordelen van scheepsdieselmotoren onderhoud van Hoogendijk zijn:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Kostenbesparing
  • Een partij die uw schip door en door kent
  • One-stop shopping
  • Preventief advies voor eventuele reparaties
  • Uitstekende havenfaciliteiten
  • Tijdens reparaties bij ons voor de wal: havengeld vrij

Preventief advies

Zodra wij tekenen van een toekomstig defect signaleren, bijvoorbeeld een te hoge uitlaat temperatuur of wanneer de dieselmotor teveel olie verbruikt, geven wij u gericht advies om dit tijdig op te pakken. Wanneer we er op tijd bij zijn kunnen de kosten namelijk vaak nog meevallen. Ook op die manier bespaart u geld met scheepsdieselmotoren onderhoud van Hoogendijk.

Profiteren van de voordelen van scheepdieselsmotoren onderhoud van Hoogendijk Sliedrecht? Neem nu contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Buiten kantooruren of voor calamiteiten kunt u ons bereiken op 06-53243216.

One-stop shopping

Bij Hoogendijk kunt u uw stilligtijd zo effectief mogelijk gebruiken. Wij onderhouden namelijk niet alleen scheepsdieselmotoren, maar ook generatorsets, ladingspompen, boegschroefmotoren, compressoren en drijfwerken.

Door onze One-stop shopping formule hoeft u niet op zoek naar vele verschillende partijen, maar kunt u wanneer u aanmeert bij Hoogendijk ervan uitgaan dat alle essentiële mechanische onderdelen van uw schip optimaal onderhouden worden. Wilt u meer informatie over scheepsdieselmotoren onderhoud met One-stop shopping? Neem dan contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030.

Aanvullende mogelijkheden

Bij ons scheepsdieselmotoren onderhoud zijn er aanvullende mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Zo kunnen wij een endoscopische analyse uitvoeren, uw smeerolie analyseren en heeft u de mogelijkheid om een filtercontract af te sluiten.

Endoscopische analyse

Met een endoscopische analyse kijken wij naar de kritische slijtonderdelen in uw scheepsdieselmotor. Onze specialisten met ruime ervaring analyseren de beelden (digitaal fotomateriaal) om enig tekenen van toekomstig defecten te signaleren.

Wilt u ook inzicht in de conditie van uw scheepsdieselmotor? Neem nu contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030. Buiten kantooruren of voor calamiteiten kunt u ons bereiken op 06-53243216.

Smeerolie analyse

Met behulp van een smeerolie analyse kunnen wij veel zien. Door uw smeerolie regelmatig te laten analyseren tijdens een onderhoudsbeurt kunt u dan ook grote defecten voorkomen. Wanneer uw smeerolie geanalyseerd wordt kunnen hoeveelheid en soort verontreiniging vastgesteld worden. Zo kunnen ijzerdeeltjes duiden op inwendige slijtage. Verder onderzoek is dan nodig om erg te voorkomen.

Filtercontract

Tijdens het uitvoeren van het scheepsdieselmotoren onderhoud is het efficiënt om meteen de filters te vervangen. Wij kunnen filters goedkoop leveren. U profiteert van een scherpe prijs en een stuk extra gemak.

Meer informatie

Graag bieden wij u meer informatie over ons scheepsdieselmotoren onderhoudscontract en de voordelen hiervan. Neem voor meer informatie contact op via de website (email: info@hoogendijksliedrecht.nl) of bel naar 0184-493030.